نصب بنرهای بهداشتی در كارگاه های ساختمانی

نصب بنرهای بهداشتی در كارگاه های ساختمانی ال مور: مدیركل معماری شهرداری تهران با اعلان اینكه از 21 فروردین امسال، باتوجه به تدابیری كه در ستاد كرونا در تهران اتخاذ شد، فعالیت كارگاه های ساختمانی بلامانع اعلام شد، از نصب بنرهایی در محل كارگاه ها آگاهی داد.


به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، مهدی صالحی در برنامه ای تلویزیونی اظهار داشت: در مجموعه شهرداری تهران، باتوجه به طرح هایی كه سال های قبل ما اجرا می كردیم، امسال نیز با شیوع بیماری كرونا همراه شد. از ۲۴ اسفندماه تا ۲۱ فروردین امسال، كارگاه های ساختمانی تعطیل بودند، البته گاهی گزارش هایی از عدم توجه به این مساله وجود داشت كه با سازوكارهایی كه وجود داشت بر این مساله تمركز كرده و دقت در اجرا كامل بود.
وی ادامه داد: اما از ۲۱ فروردین امسال، باتوجه به تدابیری كه در ستاد كرونا در تهران اتخاذ شد، فعالیت كارگاه های ساختمانی بلامانع اعلام شد؛ با توجه به این كه كارگاه ها در سطح شهر پراكنده هستند و برخلاف مشاغل دیگری كه در محدوده های خاص تمركز دارند و قابلیت كنترل بیشتری دارند و كارگاه ها در سطح شهر پراكنده هستند، طبیعتاً با اولویت حفظ سلامت ساكنان محلات و در اولویت دوم كارگران و مجموعه ای كه در كارگاه ها فعالیت می نمایند، دستورالعملی تهیه شد و به مناطق شهرداری تهران ابلاغ گردید كه این دستورالعمل شامل چند اقدام است كه با اجرای آنها می توان در كنترل این مساله اثرگذار باشیم.
مدیركل معماری شهرداری تهران افزود: این دستورالعمل به این شكل است كه مجموعه ای از اقداماتی كه لازم است در كارگاه ها هم مجموعه كارگران و هم مهندسین رعایت نمایند را با بهره گیری از دستورالعمل هایی كه هم وزارت بهداشت و هم وزارت راه و شهرسازی و هم سازمان نظام مهندسی دراین زمینه ورود داشتند، چكیده ای از آنرا به یك بنر قابل نصب در كارگاه تبدیل نماییم تا در معرض دید تمام كارگران قرار گیرد، این بنرها به كارگران یادآوری دائم می كند برای اینكه ممكنست كارگران در حین كار فراموش كنند. دستور نصب این بنرها برای یادآوری در محل كارگاه ها داده شده است.
بگفته صالحی، هم اكنون این بنرها در حال نصب است و امید است تا اختتام این هفته بتوانیم در بیشتر كارگاه ها این بنرها را نصب نماییم.
ایشان سپس با اشاره به محتوای بنرها بیان كرد: در این بنرها بر بحث سرویس بهداشتی داخل كارگاه ها، شستشوی مرتب دست ها و رعایت جبهه های كاری بطوریكه از تجمع كارگران در محل ثابت و مشخصی دوری شود، تاكید گردیده است. همین طور كارگرانی كه سن بالایی دارند یا دارای بیماری های زمینه ای هستند در محل كارگاه به كارگیری نشوند. همین طور اگر فردی سابقه بیماری پیدا كرده است آنرا به مجموعه كارگاه گزارش دهد.
بگفته صالحی، برای رصد این موضوعات مهندس ناظر كارگاه در این مساله مسئولیت دارد و طبق مبحث ۱۲ مقررات ملی ساختمان در این مساله مسئولیت دارد و باید رصد كند و در چارچوب چك لیستی كه به صورت فرمت ثابت به همه شهرداری های مناطق ابلاغ گردیده، باید آنرا تا ۱۵ اردیبهشت تكمیل و ارسال نماید.
مدیركل معماری شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش كه چه مواردی را باید مهندسان ناظر قید كنند و نظارت آنها به چه صورت خواهد بود؟ اظهار داشت: بهداشتی بودن محیط كارگاه را باید به تفكیك در چارچوب آیتم هایی كه تعریف شده است تكمیل كنند؛ این چك فهرست باید توسط مهندس ناظر تكمیل شود و مالك نیز بعنوان مجری مسئولیت دارد كه شرایط را نیز فراهم آورد یعنی دستگاه اجرایی مالك و دستگاه نظارت، مهندس ناظر است، اما در كارگاه های بزرگ مقیاس مشكلات از باب سازوكار اجرایی كمتر است.
بگفته وی، هم اكنون ۱۸ هزار كارگاه فعال در شهر تهران داریم كه بیشتر آنها پروژه های كوچك مقیاس هستند كه شاید ساز و كار را نداشته باشند كه از این جهت ما مالك را مسئول اجرا می دانیم و مهندس ناظر را دستگاه نظارت و خودمان نیز بعنوان ناظر عالیه بر این مساله رصد می نماییم، همین طور فهرست كارگاه ها را به وزارت كار و وزارت بهداشت كه در استان نمایندگان مستقری دارند ارسال كردیم و از آنها نیز درخواست كردیم كه اگر ساز و كاری دارند كه طبق ماده ۱۰۱ و ۱۰۵ قانون كار مسئولیت هایی دارند، آنها نیز از وضعیتشان برای این مساله استفاده كنند.




منبع:

1399/02/01
14:09:50
5.0 / 5
2814
تگهای خبر: دستگاه , ساخت , سلامت , شهرداری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
Almor
almor.ir - حقوق سایت ال مور محفوظ و متعلق به مالک ال مور است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس