به میزبانی برج آزادی انجام شد؛
هنرنمایی نوجوانان در دومین روز جشنواره امیرجاهد
ال مور: دومین روز از چهارمین و پنجمین جشنواره موسیقی امیرجاهد روز جمعه دوازدهم آبان ماه با حضور گروههای شرکت کننده در مجموعه برج آزادی تهران پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش ال مور به نقل از روابط عمومی جشنواره، دومین روز از چهارمین و پنجمین دوره جشنواره موسیقی امیرجاهد عصر روز جمعه ۱۲ آبان ماه در برج آزادی تهران با همراهی هیات داوران متشکل از آندره مرادیان (پیانو)، امیرپدرام طاهریان (ویلن) و آرام روحانی (گیتار) اجرا شد.
در ابتدا و در بخش گروه نوازی، گروه «سام» به سرپرستی زنده یاد پیمان گودرزی با جانشینی آنوشا تقوی در رده سنی الف اجرای خودرا برگزار کرد. بعد از این اجرا، نوبت به اجراهای رده سنی ب رسید و گروه «گهواره سُل» به سرپرستی زهره حدادی، گروه «آلما» به سرپرستی پارسا شکوفه آبکنار، گروه «سورن» به سرپرستی آمنه خدادادی و گروه «فرداد» به سرپرستی امین غفاری خضری اجراهای خودرا روی صحنه بردند.
در ادامه و پس از استراحتی کوتاه، در کنار اجرای قطعات موسیقی کلاسیک چند گروه، قطعاتی در ژانر موسیقی فیلم و پاپ قطعاتی اجرا کردند. در رده سنی الف، دوئت سازها با ترکیب فلوت و پیانو، ویلن و پیانو، پیانو و فلوت و غیره اجرا شد. اجراهای دوئت در رده سنی ج ادامه پیدا کرد و در این بخش، دونوازی پیانو و ویلن، گیتار و هارمونیکا انجام شد و در بخش رده سنی د نیز دوئت هارمونیکا و گیتار و دیگر ترکیبات سازی روی صحنه رفت.
امیرپدرام طاهریان در مورد اجراهای روز دوم جشنواره اظهار داشت: اجراها خیلی متفاوت بود و نوازندگانی از سنین بسیار پایین تا سنین بسیار بالا در این جشنواره حضور داشتند، ضمن این که سطح کیفی اجرای شرکت کنندگان هم متفاوت بود. در مجموع پروسه جشنواره بسیار عالی است، به سبب این که هر چقدر بتوانیم جشنواره های تخصصی خارج از جشنواره های عمومی برگزار نماییم و به آنها بهای بیشتری بدهیم، این نوازندگان سال به سال می توانند رشد بیشتری داشته باشند و سطح کیفی بالاتری برایشان به وجود بیاید. حتی می توانیم استانداردهای جشنواره را برای دوره های بعد بالاتر ببریم و استانداردی را تعریف نماییم که این نوازندگان بتوانند در هر رده سنی یک دست تر باشند و برای ورود این نوازندگان به جشنواره، معیاری تعریف شود.
آندره مرادیان از دیگر داوران جشنواره در مورد اجراهای روز دوم اظهار داشت: تمام نوازندگانی که در این جشنواره حضور داشتند، اجراهای بسیار خوبی داشتند و با استعداد، خودجوش و خودآموز بودند اما نباید به این مقدار کفایت کرد و می بایست هر سال سطح جشنواره بالاتر رود. باید قطعات و رپرتوار اجرائی به شرکت کنندگان تکلیف شود.
وی افزود: باید استانداردی تعریف شود تا همیشه سطح جشنواره بالاتر رود و نوازندگان پیشرفت کنند. اگر نوازندگان به همین مقدار راضی باشند، بطور قطع پسرفت خواهند کرد. به نظرم بهتر است در دوره های بعدی بخش پاپ و کلاسیک ۲ مرحله ای شود تا در مرحله اجرای صحنه ای سطح اجراها بالاتر رود. اما روی هم رفته نوازندگان با استعدادی در این جشنواره حضور داشتند.
آرام روحانی داور بخش گیتار جشنواره نیز در مورد اجراهای جشنواره اظهار داشت: شرکت کنندگان می توانند آینده خوبی داشته باشند اما نباید به همین سطح رضایت دهند وگرنه پیشرفت نخواهند کرد. به نظرم اگر از نمراتشان مطلع شوند و نظرات کلی داوران در اختیار آنها قرار گیرد، بسیار مفید خواهد بود. امیدوار هستم برگزاری چنین جشنواره هایی ادامه دار باشد و با تلاش دست اندرکاران جشنواره و اهالی رسانه به شکلی معرفی شود تا نوازندگان حرفه ای تر نیز در آن شرکت نمایند.
چهارمین و پنجمین دوره جشنواره موسیقی امیرجاهد از پنجشنبه ۱۸ آبان ماه با برگزاری بخش های دیگر موسیقی در برج آزادی تهران ادامه خواهد داشت.
منبع: ال مور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست