در بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد
افتتاح آزمایشگاه بیوبانك، آندرولوژی و ژنتیك، امكان حفظ باروری در بیماران مبتلا به سرطان محقق شد
به گزارش ال مور رئیس مركز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری با اشاره به این كه درمان های بیماران مبتلا به سرطان امكان دارد روی سلول ها باروری اثرات مخربی ایجاد كند، از امكان فریز كردن اسپرم و تخمك در چنین افرادی پیش از شیمی درمانی اطلاع داد.
به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، مراسم افتتاح آزمایشگاه بیوبانك، آندرولوژی و ژنتیك بامداد امروز (شنبه ۱۵ تیر) با حضور دكتر افشین زرقی (معاون تحقیقات و فناوری)، دكتر سیدجلیل حسینی (رئیس مركز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری)، دكتر فروزانفر (رئیس بیمارستان شهدای تجریش) و رؤسای مراكز تحقیقاتی در بیمارستان شهدای تجریش برگزار گردید.
دكتر سید جلیل حسینی در این مراسم ضمن معرفی مركز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری كمك به ارتقا سلامت، اطلاع رسانی و افزایش آگاهی به زبان ساده در سطح جامعه را یكی از مهمترین اهداف این مركز دانست.
استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به اینكه امكان باروری در افرادی كه تحت شیمی درمانی هستند به حداقل می رسد، اظهار نمود: داروهای درمان سرطان یا شیمی درمانی می توانند به سلول های اسپرم زا صدمه جدی وارد كنند.
وی در ادامه هدف اصلی از طریق اندازی آزمایشگاه بیوبانك، آندرولوژی و ژنتیك در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی را فریز سلول جنسی اسپرم آقایان معرفی نمود و اظهار داشت: با راه اندازی این آزمایشگاه بیماران مبتلا به سرطان بعد از اتمام دوره درمان می توانند از اسپرم فریز شده خود برای بچه دار شدن استفاده كنند.
رئیس مركز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری در ادامه حفظ بافت های نرمال در آزمایشگاه بیوبانك را برای فعالیت های پژوهشی و بررسی های ژنتیكی و فراژنتیكی مؤثر دانست و ابراز امیدواری كرد كه دستاوردهای این آزمایشگاه در درمان و تشخیص سریع تر سرطان ها كمك كننده باشد.
وی در بخش دیگری از این مراسم به اقدامات مركز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروی نظیر كوشش برای جذب پژوهشگر و توسعه و ایجاد بانك ایده، ارتباط با مراكز تحقیقاتی داخلی و خارجی، پروژه های ملی ثبت سرطان، امضا تفاهم نامه های مشترك بین المللی، انتشار مجله Mend health journal، همكاری با انجمن اورولوژی ترمیمی آسیا و اقدامات این مركز در جهت ارتقا سلامت مردان اشاره نمود.
افشین زرقی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه هم در این مراسم مركز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری را به عنوان مركزی مؤثر در سطح دانشگاه و كشور معرفی نمود و اظهار داشت: این مركز تابحال اقدامات مؤثری در جهت ارتقا سلامت مردان انجام داده است.
وی با اشاره به اهمیت پژوهش و تحقیق در دانشگاه اظهار داشت: توجه و تمركز دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی به پژوهشی تمایز یافته است، این تمایز می تواند در سه سطح گروه های علمی، استاد و محقق یا پژوهش متمایز تعریف شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در ادامه بابیان اینكه گاهی در بعضی حوزه ها از سلامت مردان غافل شده ایم، لزوم توجه به سلامت مردان را خواهان شد.
زرقی از اعلام شیوه نامه واحد همتاپروری در جهت توسعه كیفی و كمی تحقیقات اطلاع داد و اظهار داشت: در جهت ارتقا توانمندی دانشجویان كه در مقاطع تحصیلات تكمیلی هستند، شیوه نامه و برنامه واحد همتا پروری، جهت فراخوان دریافت پروپوزال گرنت های تحقیقاتی در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه خاطرنشان كرد: همتا پروری تلاشی سنجیده برای حفظ و توسعه سرمایه های فكری و دانشی برای آینده و تشویق افراد به پیشرفت است، مسئله همتا پروری و استعداد یابی در دانشگاه كه اصلی ترین تولید كننده دانش و اطلاعات در جامعه است بسیار مهم می باشد چون كه برون داد هر دانشگاه تربیت نیروی انسانی با اخلاق، ماهر و متخصص است.
به گفته معاون تحقیقات و فناوری یكی از مهمترین موضوعاتی كه در دانشگاه تعقیب می شود، پژوهش های جامعه نگر است.
وی توجه به آحاد جامعه و پاسخگویی اجتماعی را یكی از اهداف دانشگاه های نسل چهارم دانست و توضیح داد: باید نتیجه تحقیقات و نتایج مطالعات به زبانی ساده به مردم منتقل شود.
دكتر وطن پور، مدیركل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت و عضو گروه آموزشی سم شناسی فارماكولوژی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی هم در مراسم افتتاح آزمایشگاه بیوبانك، آندرولوژی و ژنتیك اهمیت توجه به پژوهش را خواهان شد و ابراز امیدواری كرد كه با افزایش سرمایه گذاری در مراكز تحقیقاتی و توجه به حوزه پژوهش بخشی از مشكلات درمانی مرتفع و خدمات باكیفیت تری به مردم عرضه شود.
وی تصریح كرد: در حوزه سلامت مراكز تحقیقاتی متولیان اصلی تولید فناوری سلامت هستند و باید نتایج پژوهش ها را به محصول تبدیل نموده و به فكر درآمد زایی باشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در مراسم افتتاح آزمایشگاه بیوبانك، آندرولوژی و ژنتیك از ماشاا… زرگر خیر حوزه سلامت هم تقدیر به عمل آمد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست