نقش سمن ها در مناطق حاشیه نشین گسترده تر می شود
به گزارش ال مور معاون مشاركت های اجتماعی سازمان امور اجتماعی كشور اظهار داشت: سازمان های مردم نهاد در مناطق حاشیه نشین فعال هستنند و به عرضه خدماتی اعم از مشاوره، توانمندسازی، خدمات بهداشتی و آموزشی و تامین جهیزیه و كمك به ازدواج می پردازند و مقرر است نقش آنها در مناطق حاشیه نشین گسترده تر و پررنگ تر شود.
كمال اكبری در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینكه هم اكنون سازمان های مردم نهاد در مناطق حاشیه نشین فعال هستنند و به عرضه خدماتی شامل مشاوره، توانمندسازی، خدمات بهداشتی، آموزشی، تامین جهیزیه و كمك به ازدواج می پردازند، اظهار داشت: با مصوبات جلسات شورای اجتماعی كشور كه مختص به حوزه حاشیه نشینی بود بنا است كه سازمان های مردم نهاد نقش پررنگ تر و گسترده تری در مناطق حاشیه نشین داشته باشند.
وی در ادامه اظهار داشت: دفاتر تسهیل گری در این مناطق توسط سازمان امور اجتماعی كشور فعال شده اند. این دفاتر توسط سازمان های مردم نهاد بوجود آمده و همینطور محلی برای حضور سازمان های مردم نهاد تخصصی برای عرضه خدمات تخصصی به مددجویان و توانخواهان است.
معاون مشاركت های اجتماعی سازمان امور اجتماعی كشوراضافه كرد: در این مصوبات قرار نیست سازمان های مردم نهاد خدمات جدیدی عرضه كنند بلكه مقرر است نقش پررنگ تر و گسترده تری در این زمینه داشته باشند.
به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، چندی قبل رئیس سازمان امور اجتماعی كشور گفته بود كه جمعیتی حدود ۱۱ میلیون در محلات حاشیه نشین كشور، حدود ۸ میلیون نفر در بافت فرسوده و بافت تاریخی كشور ساكن هستند كه جمعیت بزرگی را شامل می شود؛ یعنی ۱۹ میلیون از جمعیت ۶۰ میلیونی شهرنشینان كشور در این مناطق ساكن هستند كه مشكلات خویش را دارند و به فقر شهری، مشكلات كالبدی مسكن، پسماند، عقب ماندگی از نظام آموزشی و پایین بودن بهداشت مبتلا هستند و نیاز است كه در این محلات با هم افزایی همه دستگاه ها اقدامات و مداخلات شكل بگیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست