نیلوفر كبود چهره سال در همین شروع سال

نیلوفر كبود چهره سال در همین شروع سال ال مور: بگذارید در همین هفته‌ی نخست سال و فارغ از هر اتفاقی كه بعدتر رخ دهد چهره‌ی سال را انتخاب نماییم چون كه این چهره دارد با ما حرف می زند. صورت كبود خانم دكتر «نیلوفر نیسی» كه احساسات هر بیننده ای را در این فضای كرونا زده برمی انگیزاند؛ ویروس شناسِ آزمایشگاه تشخیص ویروس كرونا در شهر اهواز كه درپی روزها كار در شرایط دشوار، اثر ماسك و كبودی های روی صورت و نگاه خسته اش گویاتر از هر سخنی است.


به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، مهرداد خدیر در عصر ایران نوشت: وقتی تنها ۵ روز از سال تازه گذشته چگونه می توان كسی را بعنوان «چهره‌ی سال» معرفی كرد؟

به یاد نظرسنجی یكی از پایگاه های خبری می افتم كه در اواخر اسفند سال كهنه از مخاطبان خود خواسته بود درباره‌ی مهم ترین اتفاق ۱۳۹۸ نظر دهند و یكی از كاربران نوشته بود: بگذارید این چند روز پایانی سال هم بگذرد. شاید اتفاق مهم تری رُخ داد!

آری، دنیا پر از اتفاقات غیر قابل پیشبینی است و این سیب مدام چرخ می خورد.

اما بگذارید در همین هفته‌ی نخست سال و فارغ از هر اتفاقی كه بعدتر رخ دهد چهره‌ی سال را انتخاب نماییم چون كه این چهره دارد با ما حرف می زند.

صورت كبود خانم دكتر «نیلوفر نِیسی» احساسات مخاطبان را در فضای مجازی برانگیخته است.

ویروس شناسِ آزمایشگاه تشخیص ویروس كرونا در شهر اهواز كه روزهاست دارد سخت كار می كند و اثر ماسك و كبودی های روی صورت و نگاه خسته اش گویاتر از هر توضیح دیگر و سخن بیشتری است.

«نیلوفر نیسی» اما تنها یك نمونه است چون كه در نقاط دیگر ایران هم پزشكان و پرستاران و كادر درمانی و متخصصان آزمایشگاهی و خصوصا زنان و دختران شاغل در این حرفه، تصاویر ماندگاری از خود بر جای گذاشته اند.

البته منظور از تصویر این نیست كه در مقابل دوربین اند كه اگر هم باشند با ماسك بر صورت قابل شناسایی نیستند و این خانم هم ماسك را بالا زده تا صورت كبود او با ما سخن بگوید.

شاید تا اگر حوصله مان سر رفته، اگر از این خانه نشینی كلافه شده ایم و اگر هوس مسافرت به سرمان زده یا اگر گمان می نماییم داستان آن قدرها هم جدی نیست به خودمان بیاییم.

اگر اوقات مان را با تماشای فیلم و سریال یا خواندن كتاب و گوش دادن به موسیقی یا بازی با بچه ها و البته خواب، سپری می نماییم و تنها مشكل، خانه ماندن است و بیم وضعیت كسب و كارها (كه این هم متوجه صاحبان اندوخته نیست) بدانیم زنانی و دخترانی و البته مردانی در بیمارستان ها و آزمایشگاه ها از بام تا شام با این ویروس سر می كنند و در گذران این روزهاشان از فیلم و كتاب و موسیقی و گپ در فضای مجازی و گشت وگذار در شبكه های اجتماعی خبری نیست.

دكتر نیلوفر نیسی را در همین شروع سال بعنوان چهره‌ی سال معرفی می نماییم چون كه بعد از این و تا آخر قصه‌ی «كرونا» هم هر فداكاری دیگری كه شكل بگیرد از همین جنس است و او را می توان یك نماد دانست و تا اهمیت بخش سلامت چه در نظام بودجه ریزی و چه در كادر اداری را هم یادآور شویم.

تنها هم این زن نیست. شمار خانمهایی كه حالا نجات جان مردان و زنان این سرزمین در دستان آنهاست كم نیستند و در جای جای ایران معنا و مفهومی دیگر به خدمات پزشكی داده اند.

چهره‌ی سال را در همین شروع سال معرفی می نماییم. با این امید كه بلای كرونا هر چه زودتر دور شود و تصویر بعدی صورتی بدون كبودی با چشم هایی پرفروغ تر و دوری از هر خستگی باشد...

نیلوفر، از نمادهای ایران باستان است یا همان لوتوس كه در سرستون های تخت جمشید هم نقش بسته است. گُلی كه در محیط های آبی رشد می كند و نماد تن درستی و روشنایی است و رنگ های مختلفی دارد و مشهورترین گونه هم «نیلوفر آبی» است كه به «نیلوفر كبود» نیز- شهرت دارد.



تنها كاری كه از ما برمی آید همین است كه گل نیلوفری- نیلوفر آبی یا كبود- به خانم دكتر نیلوفر نیسی تقدیم و آرزو نماییم هر چه زودتر به لطف فداكاری كادر علمی و درمانی و با همكاری مردم از این تاریكی جهان گستر راهی به سمت نور و روشنایی گشوده شود. همچون گل نیلوفر كه در محیطی می روید كه گیاهان دیگر تاب رویش و ماندن در آن ندارند.




منبع:

1399/01/05
13:35:03
5.0 / 5
3712
تگهای خبر: بودجه , خدمات , درمان , دوربین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
Almor
almor.ir - حقوق سایت ال مور محفوظ و متعلق به مالک ال مور است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس