مدیرفنی شبكه شاد اعلام كرد
پالایش ماهانه ۱۰ میلیون محتوا در شاد
به گزارش ال مور مدیرفنی شبکه شاد ضمن اشاره به این که ماهانه حدود ۱۰ میلیون محتوا را پالایش می نماییم، اظهار داشت: در این میان، محتواها و فایل های غیراخلاقی و شبیه به آن، توسط ماشین شناسایی و توسط کاربر انسانی چک و حذف می شود. همینطور کاربران متخلف اجازه فعالیت در شاد را نخواهند داشت.
علی کاظم زاده در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به پرسشی در خصوص روند فعالیت شبکه شاد در سال تحصیلی جدید اظهار نمود: شاد بازوی فضای مجازی آموزش و پرورش خواهد بود و هر کجا که آموزش و پرورش نیاز داشته باشد می تواند در فضای مجازی از شاد استفاده نماید.
وی ادامه داد: ما آمادگی کامل داریم هر آنچه که آموزش و پرورش در این عرصه نیاز داشته باشد را در اختیارش قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه شاد برای سال تحصیلی آینده آمادگی دارد که در صورت آموزش ترکیبی در کنار دانش آموزان و نظام آموزشی کشور باشد و در صورتیکه احتیاج به استفاده از شاد برای اجرای فعالیتهای پروشی و فرهنگی باشد، امکان آنرا فراهم آورد، اظهار داشت: بر مبنای آنچه که تا کنون مشخص شده فعالیت پرورشی، فرهنگی و برنامه های مکمل آموزش در شاد ادامه پیدا خواهد نمود و دانش آموزان می توانند از آن استفاده کنند.
او همینطور درباره اینترنت پاک دانش آموزی و فراهم آوردن فضایی ایمن برای استفاده دانش آموزان اظهار نمود: اینترنت پاک، سند صیانت از کودکان و مباحثی از این دست که مدتی است مطرح شده اند همواره دغدغه ما هم بوده و هست. از زمان راه اندازی شاد، به این موارد اندیشیده ایم و حتی فراتر از جلسات و کمیسیون ها که درحال بررسی این موضوعات هستند فراهم آوردن فضایی پاک و ایمن برای کودکان را در نظر داشته و سعی کردیم آن اجرا نماییم.
وی افزود: تاییدیه های وزارت آموزش وپرورش، گواه این مطلب و نشان دهنده اینست که کار را درست و اصولی پیش می بریم.
وی ضمن اشاره به این که ماهانه حدود ۱۰ میلیون محتوا را پالایش می نماییم اظهار داشت: در این میان، محتواها و فایل های مستهجن، غیراخلاقی و شبیه به آن، توسط ماشین شناسایی و توسط کاربر انسانی چک و حذف می شود. همینطور کاربران متخلف اجازه فعالیت در شاد را نخواهند داشت. اگر کاربر عادی و دانش آموز باشد بر مبنای معیارهای اعلامی آموزش و پرورش برای مدتی تعلیق می شود.
وی افزود: مواردی هم داشته ایم که برخی معلمان و مدیران، کانال هایی که داشته اند را در اختیار اشخاص دیگری قرار داده اند و یا اکانت شان به شیوه های کلاهبردارانه، دست شخص دیگری افتاده و کاربری کانال ها تغییر کرده است که با حراست آموزش و پرورش پیگیر حل آن پرونده ها هستیم. برخی کانال ها را برگردانده ایم و یا محتواهای نامناسب را حذف کرده ایم.
وی تصریح کرد: با این همه، اگر سندی در مورد استانداردهای استفاده کودکان و نوجوانان از اینترنت در شوراهای عالی و نهادهای بالادستی کشور مصوب شد با آغوش باز استقبال و امادگی خویش را بعنوان نخستین اپلیکیشن که با قشر کودک و نوجوان سروکار دارد اعلام می نماییم که آن سیاست ها را پیاده سازی نماییم. کماینکه تابحال چنین سیاست هایی را اجرا کرده و متعهد به محافظت از کودکان و نوجوانان بوده ایم.
منبع: almor.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست