پشت كنكوری ها درباره امتحان نهایی چه گفتند؟

پرونده امتحانات نهایی پس فردا بسته می شود

پرونده امتحانات نهایی پس فردا بسته می شود ال مور: پرونده برگزاری امتحانات نهایی با همه حواشی که در پی انتشار سوالات دقایقی بعد از شروع آزمون در کانال های تلگرامی طی دوهفته اخیر به همراه داشت، پس فردا (دوشنبه 26 دی ماه) بسته می شود و به اذعان مسئولان آموزش و پرورش، امتحانات در امنیت کامل برگزار شده و هیچ سوالی پیش از شروع آزمونها لو نرفت.


به گزارش ال مور به نقل از ایسنا، امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم روزانه و بزرگ سالان، آموزش الکترونیکی و داوطلبان آزاد رشته های شاخه نظری دوره دوم متوسطه شامل متقاضیان ترمیم معدل از روز سوم دی ماه شروع شده و پس فردا، ۲۶ دی ماه تمام می شود.
۲۴۸ هزار و ۹۰۳ داوطلب در ۱۲۰۲ حوزه امتحانی در ایام گذشته با یکدیگر به رقابت پرداختند. این در حالی بود که در ایام گذشته اخباری پیرامون انتشار سوالات از سر جلسه امتحان در کانال های تلگرامی، درست چند دقیقه پس از شروع جلسه، منتشر گردید.
وزارت آموزش وپرورش بامداد امروز امکان بازدید خبرنگاران از یک حوزه امتحانی در منطقه ۱۷ آموزش وپرورش را جهت مشاهده پروسه برگزاری آزمون و نحوه تامین امنیت آن فراهم نمود.
دقایقی قبل از شروع آزمون، یک داوطلب پشت کنکوری که برای ترمیم معدل در بعضی دروس امتحانات نهایی شرکت کرده با اعلان اینکه «کسی نمی تواند موبایل و وسایل الکترونیکی با خود به جلسه بیاورد» می گوید: اما مراقبت ها کمی ضعیف بود و بچه ها می توانستند با همدیگر صحبت کنند.
وی می افزاید: اما کنترل برای به همراه نیاوردن موبایل از جلسه اول وجود داشت.
این شرکت کننده در امتحانات نهایی می گوید: ترمیم معدل برای من بسیار عالی بود و دو مرحله ای شدن کنکور نیز اتفاق خوبی بود که به کم شدن استرس کمک می نماید.
در بین شرکت کنندگان، فردی با مو و محاسن سفید که خودش بطور دقیق می گوید متولد ۱۲ خرداد ۱۳۴۸ است توجهم را جلب می کند؛ استقبال می کند و می گوید: امروز امتحان زبان داریم. من داوطلب نظام قدیم بودم و در سال ۷۷ تا آخر دبیرستان درس خواندم و در کمیسیون خاص دروسم را تطبیق زدند، خرداد و شهریور در چند درس و الان هم در امتحانات چند درس دیگر شرکت کردم و سه درس دیگر هم برای خرداد سال آینده می ماند.
وی می افزاید: رشته ام ریاضی فیزیک است. درسم زیاد بد نیست. در این امتحانات هرکسی سرش پایین و مشغول جواب دادن به سوالات خودش بود و بعید می دانم بتوان تقلب کرد. درباره ی سطح سوالات هم باید اظهار داشت که در کل رشته ام، رشته سخت و مفهومی است ولی سطح سوالات خوب رو به بالا بود.
این داوطلب در ادامه می گوید: برای ترمیم معدل شرکت نکردم و داوطلب آزاد هستم، فعلا می خواهم دیپلم بگیرم و بعد قصد دارم رشته بدون کنکور در دانشگاه انتخاب کنم و بخوانم. خیلی خوب است که روش آموزش در کشور تغییر کند نه این که روش سنجش را تغییر دهند. وقتی دانش آموز توانمند شود دیگر استرس نخواهد داشت. وقتی آموزش درست باشد، ارزشیابی هم در جای خودش درست به انجام می رسد.
از یک شرکت کننده دیگر که فارغ التحصیل رشته تجربی است نیز درباره ی شرکت در امتحانات نهایی و کنکور سراسری سوال می کنم که می گوید: برای بار دوم است که قصد دارم در کنکور شرکت کنم. شش درس عمومی ام را برای ترمیم معدل باردیگر امتحان دادم. در کنکور دی شرکت می کنم، اما در کل رقابت اصلی در تیرماه است.
وی ادامه می دهد: درس خوان بودم و تا سال یازدهم معدلم بالا بود، اما در سال دوازدهم به سبب برخی مشکلات روحی، درس افت پیدا کرد و امتحاناتم را خراب کردم، طوری که از معدل ۱۹ به معدل ۱۲ رسیدم. فرصت ترمیم معدل برای جبران نمراتم، خوب است و امسال تلاش کردم تا معدلم را ارتقاء بدهم.
این پشت کنکوری درباره ی تقلب در امتحانات نیز می گوید: من در دوران مدرسه هم اهلش نبودم، اما خب راه های تقلب را بلدم و می دانم. همین حالا هم سرم بیشتر به کار خودم است و بطور معمول وقت هم کم می آورم و باید سریع سوالات را پاسخ بدهم و به جهت اینکه سرم را بالا بیاورم و ببینم آیا کسی تقلب می کند یا خیر، زمان ندارم.
وی درباره ی سطح سوالات امتحانات نیز اظهار می کند: سطح سوالات متوسط رو به بالا بود و از امتحانات خرداد امسال هم مشکل تر بود اما روی هم رفته از شرایط برگزاری امتحانات راضی هستم.

سوال امتحانی لو نرفت!
محسن زارعی، رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش نیز در حاشیه برگزاری امتحانات نهایی به پرسش هایی درباره ی پروسه برگزاری امتحانات نهایی پاسخ داده و درباره ی انتشار سوالات امتحانی دقایقی بعد از شروع آزمون و برخورد با متخلفان اظهار می کند: لو رفتن امتحانات نهایی کذب محض است و به هیچ عنوان امکان لو رفتن سوالات امتحانی پیش از آزمون وجود ندارد.
وی می افزاید: چه کسی باید پاسخگوی نگرانی های به وجود آمده برای دانش آموزان به سبب این مساله که به غلط جاافتاده است باشد؟ «لو رفتن» با «انتشار سوال در حین آزمون» متفاوت می باشد.
وی ادامه می دهد: لو رفتن به مفهوم دسترسی به سوالات پیش از آزمون است که به هیچ وجه امکان پذیر نیست و در امنیت کامل است اما این که در حین آزمون، «تقلب» صورت بگیرد متفاوت از لو رفتن است. ممکنست تقلب و تخلف رخ دهد که وظیفه ماست پیشگیری کرده و با تخلفات برخورد نماییم.
رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش با اشاره به این که بر طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، اگر کسی گوشی به داخل جلسه ببرد و استفاده نکند، نمره همان درس و اگر گوشی به داخل ببرد و استفاده نماید، نمره همه دروسش صفر می شود اظهار می کند: همین طور اگر افرادی از همکاران ما سهل انگاری کنند به هیئت رسیدگی به تخلفات معرفی می گردند.
زارعی درباره ی همکاری با پلیس فتا برای برخورد با کانال های منتشر کننده سوالات امتحانات نهایی می گوید: موضوع شناسایی و برخورد با افرادی که در این عرصه ها در کانال های رسانه های اجتماعی فعالیت می نمایند در اختیار ما نیست اما در این زمینه گله مند هستم و نباید به آسانی استفاده از ابزارهای جاسوسی، جانمایی و روش های تقلب را در این کانال ها آموزش دهند. نگرانی ام، اغوا شدن دانش آموزان ماست که منجر به لطمه دیدن آنها می شود. باید از سلامت روان دانش آموزان محافظت نماییم.
زارعی اضافه می کند: حتی اگر یک دقیقه پیش از شروع آزمون، سوالات لو برود، استعفا می دهم و این به مفهوم امنیت امتحانات نهایی است.
در این زمینه بخوانید:
استقرار نیروی حفاظت آزمون درحوزه های امتحانات نهایی
«تقلب» در«امنیت کامل»!؟/دون پاشی کانالها برای فروش سوالات کنکور دیماه از۲۰ میلیون تا یک میلیارد
۳۷۶۶ بازدید از ۱۲۰۰ حوزه امتحانات نهایی/ برخورد قاطع با تخلفات امتحانی





منبع:

1401/10/24
14:52:12
0.0 / 5
357
تگهای خبر: آموزش , آینده , سلامت , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست
نظر شما در مورد این مطلب ال مور
نام:
ایمیل:
نظر شما:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
Almor
almor.ir - حقوق سایت ال مور محفوظ و متعلق به مالک ال مور است

ال مور

فشن و کالاهای لوکس