جشنواره حلوا و نان سنتی در آستارا برگزار گردید
ال مور: آستارا - جشنواره حلوا و نان سنتی با هدف معرفی خوراك های محلی و ترویج تغذیه سالم در شهرستان آستارا برگزار گردید.
به گزارش ال مور به نقل از ایرنا رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آستارا عصر پنجشنبه در این آئین در مركز اقامتی موسوم به تبریز، در آستارا اظهار داشت: در این جشنواره 24 نفر از شهرستان های آستارا، تبریز، اردبیل و كشور جمهوری آذربایجان در پخت و عرضه نان و حلوای سنتی شركت كردند.
داریوش ملك زاده اضافه كرد: امسال اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آستارا هر ماه یك جشنواره نظیر آش سنتی، گیاهان دارویی و نوروز خوانی برگزار كرده و جشنواره های عسل، دوشاب و بلال هم در دستور كار است.
وی بیان كرد: غذاها و خوراكی های هر منطقه، معرف فرهنگ و رسوم مردم و عامل جذب توریست برای آن است.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار آستارا هم در این آئین اظهار داشت: غذاهای محلی و شیرینی های سنتی، فرصت رونق اقتصادی و اشتغال در شهرهای گردشگری می باشد و سبب آشتی مردم با سبك زندگی اصیل ایرانی می گردد.
سامان ساسانیان اضافه كرد: با پیشرفت زندگی ماشینی، آئین های سنتی رنگ و غبار فراموشی به خود گرفته و برگزاری چنین برنامه هایی برای احیای سنت ها ضروری می باشد.
وی افزود: تقویت انسجام و نشاط اجتماعی از سیاست های دولت تدبیر و امید است و به لحاظ موقعیت گردشگری آستارا، باید برنامه های متناسب با ذائقه گردشگران در این شهرستان برگزار گردد.
در ادامه این جشنواره از پنج بانوی هنرمند آستارا به علت پخت خوب و باكیفیت نان و حلوای سنتی تجلیل به عمل آمد.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و مركز آن با میزبانی چند میلیون مسافر در سال، جزو 20 شهر گردشگرپذیر كشور است.
7105 / 7124/2007
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران عزیز ال مور در مورد این پست